Új lap - 1 NN Medical Health & Beauty Center
Bemutatkozás
Tartós szőrtelenítés
SHR IPL tartós szőrtelenítés
Kezelések villanófénnyel
Kollagén indukciós kezelések
Dermaroller
Dermapen kezelés
HIFU
Mezoterápia
Drakula terápia
Guna biolifting
Guna bioshaping
Tű nélküli mezoterápia
Hialuron Laser System
Orvosi soft lézer kezelés
Rádiofrekvenciás kezelés
Splendid plazma soft
Hónalji izzadás kezelése
Myostimulációs alakformálás
Nyomásterápia
Masszázs
Gyógytorna
Flabelos
Kapcsolat
Eredményeim képeken
Galéria
HIFU Deutsch
Deutsch IPL
Partnerek
Új lap - 1

….orvosesztétikai centrum

 

 

Köszöntöm a weboldalon!

 

A megszokott kedvességgel és szeretettel, a legmodernebb csúcstechnológiával, professzionális kozmetikai termékekkel és magas szintű szakmai tudással várom kedves régi és új vendégeimet Szombathelyen!

 

A NN Medical Health & Beauty Centrum 2007. óta működik Szombathelyen.

 

Azon kevés szépség centrumok egyike, ahol az orvosesztétikai kezeléseket orvos végzi. Ily módon, személyes közreműködésemmel tudom vendégeimnek garantálni, hogy az orvosi tudásom, a kozmetika és szépségápolás terén meglevő ismereteim és sokéves tapasztalatom révén, orvosilag elismert módszerekkel és eszközökkel az egyénre szabott kezeléseik a lehető legmagasabb színvonalon történjenek meg. Szolgáltatásainkat kedvező árakon nyújtjuk.

 

Dr. Németh Nóra vagyok. Több, mint 3 évtizede praktizálok orvosként, emellett kozmetikus  végzettségem is van.

A modern orvosesztétikai  lehetőségek közül főleg a biostimulatív és hatékony, tápláló  bőrkezeléseket preferálom, amikor a bőrstruktúra javulása a  természetes vonások megőrzésével eredményezi a fiatalosabb kinézetet.  Emellett hatékony kezeléseket  ajánlok aknés bőr és akne utáni hegek, stria  javítására. Az arc és a test tartós szőrtelenítésére az  SHR IPL géppel dolgozom, mely valóban hatékony és fájdalommentes.

Az esztétikai kezelések előtt  orvosi konzultáció történik, egyrészt a kezelés esetleges ellenjavallatainak felderítésére, másrészt a  páciens bőrének állapotfelmérésére, hogy a részére legideálisabb   kezelést tudjam ajánlani.

Mindig örömmel tölt el, ha az elért esztétikai eredménynek köszönhetően látom, hogy Vendégem önbizalma visszatér, boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válik.

Forduljon hát Ön is bizalommal hozzám!

 

Kínálatunkat tekintse át a honlapon !
Facebook Megosztás